Reggelizz, mint egy király!

Ehhez nagyban hozzá is tudunk járulni, hiszen elég gazdag kínálattal rendelkezünk. Tojásos ételeink két tojással készülnek, amennyiben ezt nem kívánod másként.

Omlettjeink szintén két tojástól indulnak, és csak a vágyaid szabhatnak határt az összetétel tekintetében!

Tudtad például, hogy lehetetlen nem létezik???!!!

De félre az allűrökkel. A teljes igazság az, hogy mindent frissen készítünk, az alapanyagokat szintén frissen szerezzük be.

Tehát, mindent összevetve, szeretnénk, ha a reggelin nem csak "túl lenni"szeretnél, hanem igazán élveznéd azt. Majd mi számoljuk a kalóriát, azért vagyunk, hogy vigyázzunk rád, amennyire szeretnéd, és mert megérdemled!


 

tomato-mozzarella reggeliA könnyed étrend kedvelői számára alkottuk meg a Tomato-mozzarellát, tapanádos pirítóssal. 

A pirítóst glutén mentes változatban is kérheted, a mozzarellát laktóz mentesen...a paradicsomot pedig leszedjük, mire ideérsz.

Chameleona étterem logo

Amennyiben bármilyen érzékenységgel rendelkezel, erről kérünk, tájékoztass minket a rendelésnél. Ebben az esetben bármelyik ételünket felár nélkül készítjük el, az egészséged megőrzése érdekében!

Menübérlet

Menübérlet chameleona

A menübérlet ára: 15 000 Ft

+ egy ajándék menü

Heti ajánlat

A napi menü ára:

1 500 Ft

Asztalfoglalás és Kiszállítás

+36709474554 

Tisztelt Vendégeink!

A Chameleona étterem lehetőéget biztosít Önöknek az online asztalfoglalásra és az Online ételrendelésre és kiszállításra. Amennyiben nem a fenti telefonszámon rendelik meg valamely szolgáltatásunkat, akkor azt az alábbi linkeken is megtehetik.

Asztalfoglalás

Ételrendelés, kiszállítás

reggeliző székesfehérvár