Reggelizőhely

 

Chameleona reggeliző székesfehérvárHa korán kelsz de nincs otthon reggelid, vagy csak munka előtt beugranál egy jó kávéra, akkor ajánljuk magunkat. Nálunk már reggel hét órakor gőzölgő kávéval és reggelivel várunk.

Van egy hely a belváros szélén, a város ütőerében, ahol csak téged várunk! Nem baj, ha fáradtan édredtél! Segítünk felrázni! Egy forró kávé, friss péksüteménnyel vagy egy ínycsiklandó reggelivel csak jó lehet!

Szerintünk a reggeli a nap legfontosabb étkezése és hogy ezt bizonyítsuk is, nálunk bármikor kérheted kedvenc rántottádat, még akkor is, ha későn keltél és mindenhol máshol véget ért a reggeli menük ideje. 

Nem számít, hogy édes vagy sós reggeliket kedvelsz, nagy vagy kis adagokat, hagyományos ízeket vagy a világkonyha remekeit, nálunk biztosan találsz kedvedre való napindítót.

Ülj le egy nehéznek ígérkező nap előtt és szürcsöld el a kedvenc kávéd. Készülj fel a vizsgákra egy forró csoki mellett. Ha rohangálós napod van, vigyél valamit az útra. Munka után ülj be a barátaiddal egy pohár borra.

Bárhogy is, mi azon leszünk, hogy jól érezd magad és legyen egy hely a nyüzsgő világban, ahol megpihenhetsz, akár csak egy eszpresszó erejéig is.

Mert itt vagy a legjobb helyen!

Ha eljöttél, annak oka van. Mondjuk éhes vagy....... :) A Chameleona életstílus. A lámpa a tükröd mellett. A vaj a pirítósodhoz.


Különleges menü a hét minden napján

menü székesfehérvárHétfőtől - péntekig  várunk különleges menü ajánlatunkkal.

Könnyű és egészséges fogások, minőségi alapanyagból, minden hétkönap.

 

Igény szerint a menüt házhoz is szállítjuk! Házhoz szállítást rendeljen az alábbi linken:

Chameleona étel házhoz szállítás


A la carte

Minőség étlapról percek alatt.a la carte Székesfehérvár

Válassz az étlapunkról!

Étlapunkat nem csak ebédhez ajánljuk, hiszen megtalálható rajta, minden, amire egy nap szükséged lehet ha ételről van, bármilyen napszakban is vagyunk.


Rendezvények, baráti összejövetelek

vacsora SzékesfehérvárBaráti társaságok, cégek részére 17 óra után zártkörű összejövetelekhez kínáljuk éttermünket.


 

Chameleona étterem logo

Amennyiben bármilyen érzékenységgel rendelkezel, erről kérünk, tájékoztass minket a rendelésnél. Ebben az esetben bármelyik ételünket felár nélkül készítjük el, az egészséged megőrzése érdekében!

Menübérlet

Menübérlet chameleona

A menübérlet ára: 15 000 Ft

+ egy ajándék menü

Heti ajánlat

A napi menü ára:

1 500 Ft

Asztalfoglalás és Kiszállítás

+36709474554 

Tisztelt Vendégeink!

A Chameleona étterem lehetőéget biztosít Önöknek az online asztalfoglalásra és az Online ételrendelésre és kiszállításra. Amennyiben nem a fenti telefonszámon rendelik meg valamely szolgáltatásunkat, akkor azt az alábbi linkeken is megtehetik.

Asztalfoglalás

Ételrendelés, kiszállítás

reggeliző székesfehérvár